Еразмус+ недеља

Фондација Темпус, у сарадњи са министарствима просвете, науке и технолошког развоја и омладине и спорта, организује Еразмус+ недељу у априлу 2021. године, током које је планиран велики број активности посвећених информисању свих заинтересованих о новом Еразмус+ програму. Услед пандемије коронавируса, Еразмус+ недеља бити одржана у онлајн формату.

Највећи европски програм за област образовања, обука, младих и спорта – Еразмус+ започиње нови седмогодишњи период спровођења који траје од 2021. до 2027. године. Програм наставља да подржава различите облике сарадње међу установама и организацијама кроз конкурсе за пројекте, а током Еразмус+ недеље учесници ће се упознати са могућностима које установе и организације из Србије имају на располагању у конкурсном року за 2021. годину.

Еразмус+ недеља ће трајати у периоду од 5. до 9. априла 2021. године, а том приликом ће између осталог бити организовани и онлајн информативни дани.

Информативни дани у онлајн формату

6. април: 10:00 – 14:00

  • Отварање првог информативног дана и представљање новог Еразмус+ програма
  • Паралелне сесије: Високо образовање, Опште образовање и Млади

7. април: 10:00 – 13:00

  • Паралелне сесије: Високо образовање и Млади

8. април: 10:00 – 12:30 и 14:00 – 16:00

  • Паралелне сесије: Стручно образовање и Образовање одраслих
  • Сесија: Пројекти у области спорта

Детаљну агенду догађаја можете преузети ОВДЕ , а заинтересовани се могу пријавити искључиво путем регистрационог формулара, до 4. априла у 23:59.

Више информација на интернет страници Фондације Темпус.