Informativni dan Evropske komisije u vezi sa novim programom Marija Sklodovska Kiri

Povodom otvaranja novog okvirnog programa za istraživanje i inovacije za period 2021-2027 Horizont Evropa, Evropska komisija organizuje online informativni dan na temu Marija Sklodovska Kiri akcija (MSCA).

Ovaj događaj ima za cilj da predstavi MSCA program u okviru Horizont Evrope i da ohrabri organizacije i istraživače da učestvuju u programu.

Kao što je već poznato, MSCA program je umnogome pojednostavljen u cilju lakše implementacije, pa će učesnici imati priliku da se upoznaju sa promenama i novinama u samom programu, ali i da čuju iskustva ranijih korisnika grantova, projektnih rukovodilaca i istraživača.

Informativni događaj je otvoren za istraživače, visokoškolske institucije, istraživačke institute, agencije i druge organizacije koje su zainteresovane za učešće u programu. Takođe je poželjno i učešće privatnog sektora i društveno-ekonomskih organizacija kako bi se obezbedila saradnja među sektorima.

Događaj će biti organizovan 23. marta 2021. godine u periodu od 9:00 do 12:00 časova (po briselskom vremenu) i biće održan na engleskom jeziku. Prenos će ići uživo u formatu webstream-a, bez neophodne prethodne registracije.

Više informacija možete naći na sledećem linku.