Децембарски вебинари Фондације Темпус

Информативни центар Фондације Темпус, у склопу свог месечног програма активности током децембра 2020. године организује низ вебинара за студенте и запослене на високошколским институцијама.

За студенте и запослене на Универзитету у Крагујевцу издвајамо следећи вебинар који може бити од користи приликом пријављивања пројектних предлога у оквиру Еразмус програма:

Ресурси за писање Еразмус+ пројеката

8. децембар 2020, 16-17 часова

Вебинар је намењен представницима организација и установа у области образовања, младих и спорта који планирају да учествују у пријавама Еразмус+ пројеката.

Учесници вебинара ће моћи да сазнају које све бесплатне ресурсе Фондације Темпус и Европске комисије могу да искористе приликом осмишљавања и писања Еразмус+ пројеката. Између осталог, биће речи о Водичу за Еразмус+ програм, платформи Erasmus+ project results, информацијама доступним на сајту Еразмус+ програма у Србији, презентацијама, видео туторијалима, као и о активностима подршке Фондације Темпус у току трајања конкурса (инфо дани, радионице за писање пројеката, консултације).

Пријаве за учешће се врше помоћу кратког регистрационог формулара који је потребно попунити најкасније до 8. децембра у 12 часова.

 

О осталим вебинарима Фондације Темпус више информација можете наћи овде.