Инфо дан о четвртом Позиву за достављање предлога пројеката у оквиру Програма транснационалне сарадње Југоисточна Европа (ЈИЕ)

Инфо дан о четвртом Позиву за достављање предлога пројеката у оквиру Програма транснационалне сарадње Југоисточна Европа (ЈИЕ)

Канцеларија за европске интеграције, Влада Републике Србије, Сектор за програме прекограничне и транснационалне сарадње уз подршку Универзитета у Крагујевцу срдачно Вас позива на Инфо дан о четвртом Позиву за достављање предлога пројеката у оквиру Програма транснационалне сарадње Југоисточна Европа (ЈИЕ).

Инфо дан одржаће се 9. новембра 2011. године у 11:00 часова, у свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу (Јована Цвијића бб, Крагујевац).

Укупна расположива ИПА средства за кориснике из Републике Србије и других ИПА земаља (Црна Гора, Хрватска, Македонија, Босна и Херцеговина и Албанија) за овај позив износе 10. 389.348,47 евра.

На Инфо дану добићете опште информације о специфичностима и новитетима у оквиру четвртог позива, детаљну презентацију документације као и прилику да постављате питања уколико имате неких недоумица. Такође, слободни сте да позовете и све оне за које знате да су заинтересовани за Програм транснационалне сарадње Југоисточна Европа (ЈИЕ)

Детаљније информације о Програму транснационалне сарадње Југоисточна Европа (ЈИЕ), као и упутства за апликанте укључујући и начин подношења пријаве можете пронаћи на следећим сајтовима www.southeast-europe.net i www.evropa.gov.rs (под ИПА Цросс Бордер Цооператион Сербиа).

Молимо Вас да потврдите своје учешће и пошаљете имена и презимена колега који ће присуствовати на Инфо дану на see-infodani@seio.gov.rs до 7. новембра 2011. године. Уколико имате додатна питања слободно нам се обратите на + 3811 3061 192, + 381 11 3061 193 или + 381 11 3061 207.

Такође, молимо Вас да позовете и проследите ову позивницу свима онима за које знате да су заинтересовани за Програм транснационалне сарадње Југоисточна Европа (ЈИЕ).

Дневни ред Инфо дана је у прилогу.