Састанак добродошлице за стране студенте на размени у оквиру Еразмус+ програма

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 25. фебруара 2020. године одржан је састанак добродошлице за 12 нових страних студената који ће у току летњег семестра 2019/20. године бити на размени на факултетима Универзитета у Крагујевцу.

Наставу на студијским програмима на Факултету техничких наука у Чачку, Факултету инжењерских наука, Филолошко-уметничком факултету, Економском факултету, Природно-математичком факултету и Факултету медицинских наука Универзитета у Крагујевцу, у летњем семестру укупно ће похађати 12 студената са партнерских универзитета из Шпаније, Италије, Словачке, Бугарске, Литваније и Естоније. Током летњег семестра Универзитет у Крагујевцу ће угостити и 4 студента из Шпаније и Северне Македоније, који ће на Факултету инжењерских наука и Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи реализовати стручну праксу у оквиру Еразмус+ програма.

Добродошлицу на Универзитет у Крагујевцу пожелели су им проф. др Весна Ранковић, проректор за науку и Институционални Еразмус+ координатор, Еразмус+ факултетски координатори, као и представници Одељења за међународну сарадњу.

Након састанка студенти су организовано обишли Ректорат, Универзитетску библиотеку и Галерију, као и културно-историјске знаменитости Крагујевца.


Фото галерија: