Отворене позиције за докторске студије инжењерства на Универзитету у Глазгову

Факултет за природне науке и инжењерство Универзитета у Глазгову обавештава заинтересоване о отвореним позицијама за докторске студије инжењерства у оквиру следећа два пројекта:

  1. Пасивни и без напајања бежични микросензори за мониторинг структуралног здравља композитних структура (Passive and power free wireless micro-sensors for structural health monitoring of composite structures)
  2. Високе перформансе биоинспирисаних тополошки оптимизованих и паметних композитних структура (High performance bio-inspired topologically optimized and smart composite structures)

За ове позиције могу аплицирати кандидати који су остварили изванредан академски успех, који поседују предзнања у релевантним областима или релевантан степен студија. Пожељно је и да поседују доказе о изванредним истраживањима, као што су претходне награде и/или публикације.

Стипендије за рад на пројекту подржане су од стране Универзитета у Глазгову и покривају трошкове школарине и новчану накнаду у складу са УК стопом за истраживање и иновације у трајању од три и по године.

Рок за пријаву: 24. јануар 2020. године

Више информација о пројектима можете видети овде и овде.

За све додатне информације у вези са пројектима можете се обратити путем имејл адресе mohammad.fotouhi@glasgow.ac.uk