Стипендије за докторске студије на Универзитету Хертфордшир

Стипендије су доступне у оквиру пројекта Моделирање неуспеха у композитним материјалима коришћењем симулационог софтвера нове генерације. Пријаве су отворене до 12. јануара 2020. године.

Отворене су пријаве за стипендије за докторске студије у трајању од 3 године на Универзитету Хертфордшир, Хатфилд, УК.

Стипендије су намењене за истраживање у оквиру Истраживачке групе за материјале и структуре Факултета за инжењерство и компјутерске науке Универзитета Хертфордшир и доступне су од марта 2020. године.

За овај програм могу аплицирати кандидати са завршеним основним студијама, са просеком изнад 60%, у области машинског/аеронаутичког инжењерства, физике, математике или релевантне сродне дисциплине. Пожељно је да кандидати имају завршене мастер студије или еквивалентно искуство у индустрији. Од кандидата се очекује добро разумевање механике и нумеричког моделирања и потенцијал за развијање аналитичких и програмских вештина.

Стипендије су доступне међународним и УК/ЕУ кандидатима; вредност стипендије је око 15 000 фунти у 2019/20. години и наредне две године, заједно са плаћањем накнада.

Пријавни формулар можете преузети овде. Приликом пријаве потребно је поднети предлог истраживања. Попуњену пријаву послати имејлом на адресу: doctoralcollegeadmissions@herts.ac.uk

Рок за пријаву: 12. јануар 2020. године

Више информација о овом позиву можете наћи овде.