Održana prezentacija mogućnosti za studije u Americi

U Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu, 18. juna 2019. godine održana je prezentacija Zemlja u fokusu: Amerika, na kojoj su predstavljene mogućnosti za studije u Americi i programi za stipendiranje stranih studenata koji žele da se usavršavaju na univerzitetima u SAD.

Prezentaciju je realizovana u saradnji sa Međunarodnim akademskim centrom Beograd i Ambasadom SAD u Srbiji, a prisutni studenti su imali prilike da čuju više informacija o američkom sistemu obrazovanja i mogućnostima za studiranje u SAD, dostupnim stipendijama i programima razmene, radu Međunarodnog akademskog centra, znanju jezika i međunarodno priznatim sertifikatima i iskustvima kolega koji su bili stipendisti nekih od prestižnih programa stipendija američke Vlade.

Više informacija o studiranju u Americi, stipendijama, programima razmene i znanju jezika možete naći na sajtu Ambasade SAD u Srbiji i sajtu Međunarodnog akademskog centra Beograd, a brojne aktuelnosti možete pratiti i na fejsbuk stranici Međunarodnog akademskog centra.


Foto galerija: