Одржан Семинар "Савремене лингвистичке и књижевнотеоријске методе у настави српског језика и књижевности“.

Одржан Семинар "Савремене лингвистичке и књижевнотеоријске методе у настави српског језика и књижевности“.

У организацији Катедре за српски језик и књижевност Филолошко - уметничког факултета, Школске управе и Града Крагујевца у Свечаној сали Ректората 29, 30. априла и 1. маја одржан је семинар за професоре српског језика и књижевности на тему “Савремене лингвистичке и књижевнотеоријске методе у настави српског језика и књижевности“.
Семинару су присуствовали Нада Милићевић, члан Градског већа за науку и сарадњу са Универзитетом, Драгослав Милошевић, члан Градског већа за образовање, информисање и културу, проф. Слободан Штетић, декан Филолошко - уметничког факултета, Радојко Дамјановић, начелник Школске управе, професори Филолошко - уметничког факултета и професори Српског језика и књижевности крагујевачких основних и средњих школа.
Проф. др Маја Анђелковић, шеф Одсека за филологију, истакла је да ће крагујевачки Филум бити иницијатор подружнице професора српског језика и књижевности у читавом региону. У плану су бројни сусрети професора чији ће циљ бити размена искустава као и усавршавање наставе.

Фото галерија: