Aprilske radionice: Panel na temu Erazmus+ mobilnosti i studija u inostranstvu namenjen studentima i zaposlenima Univerziteta u Kragujevcu

Informacije o mogućnostima za mobilnost za studente i zaposlene (akademsko i administrativno osoblje) na Univerzitetu u Kragujevcu – utorak 16. april četvrtak 18. april 2019. godine od 14.00 časova

 

Dragi studenti Univerziteta u Kragujevcu,

Uz erazmus+ kreditnu mobilnost imate priliku da steknete internacionalno iskustvo i da deo svojih studija provedete na nekom stranom univerzitetu, a sve to uz Erazmus+ stipendiju!

Pored opštih informacija o mobilnosti i Erazmus+ programu, govorićemo i o aktuelnim programima mobilnosti, načinu prijave i pripremi dokumenta, a o iskustvu, promeni, novinama, prijateljima, putovanju i svemu što Erazmus+ jeste čućete od kolega sa vaših fakulteta koji su to već probali i doživeli.

Gosti panela biće studenti sa partnerskih univerziteta u inostranstvu, koji u okviru Erazmus+ programa provode letnji semestar akademske 2018/19. godine na Univerzitetu u Kragujevcu.

Panel će biti održan u utorak 16. aprila četvrtak 18. aprila 2019. godine od 14 do 16 časova.

Takođe, panel je namenjen i akademskom i administrativnom osoblju Univerziteta u Kragujevcu koje će imati priliku da sazna nešto više o nastavničkim i trening mobilnostima.

Voditelj panela će biti Ivana Balšić, administrativni Erazmus+ koordinator na Univerzitetu u Kragujevcu.

Zbog ograničenog broja mesta,  neophodno je svoje prisustvo  prijaviti putem online prijave na sledećem LINKU

 

Sve radionice i prezentacije u okviru Aprilskih radionica
su besplatne
 i biće održane u prostorijama
Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata - Rektorat, 2. sprat
(zgrada između Ekonomskog i Pravnog fakulteta).