Априлске радионице: Панел на тему Еразмус+ мобилности и студија у иностранству намењен студентима и запосленима Универзитета у Крагујевцу

Информације о могућностима за мобилност за студенте и запослене (академско и административно особље) на Универзитету у Крагујевцу – уторак 16. април четвртак 18. април 2019. године од 14.00 часова

 

Драги студенти Универзитета у Крагујевцу,

Уз еразмус+ кредитну мобилност имате прилику да стекнете интернационално искуство и да део својих студија проведете на неком страном универзитету, а све то уз Еразмус+ стипендију!

Поред општих информација о мобилности и Еразмус+ програму, говорићемо и о актуелним програмима мобилности, начину пријаве и припреми документа, а о искуству, промени, новинама, пријатељима, путовању и свему што Еразмус+ јесте чућете од колега са ваших факултета који су то већ пробали и доживели.

Гости панела биће студенти са партнерских универзитета у иностранству, који у оквиру Еразмус+ програма проводе летњи семестар академске 2018/19. године на Универзитету у Крагујевцу.

Панел ће бити одржан у уторак 16. априла четвртак 18. априла 2019. године од 14 до 16 часова.

Такође, панел је намењен и академском и административном особљу Универзитета у Крагујевцу које ће имати прилику да сазна нешто више о наставничким и тренинг мобилностима.

Водитељ панела ће бити Ивана Балшић, административни Еразмус+ координатор на Универзитету у Крагујевцу.

Због ограниченог броја места,  неопходно је своје присуство  пријавити путем online пријаве на следећем ЛИНКУ

 

Све радионице и презентације у оквиру Априлских радионица
су бесплатне
 и биће одржане у просторијама
Центра за развој каријере и саветовање студената - Ректорат, 2. спрат
(зграда између Економског и Правног факултета).