Одржана радионица „Емоционална писменост”

Студенти Универзитета у Крагујевцу имали су прилику да у уторак 16. октобра 2018. године присуствују радионици Емоционална писменост

У циљу унапређења личних вештина и развоја знања студената и дипломаца, Центар за развој каријере и саветовање студената, у сарадњи са Balance Consulting Крагујевац организовао је радионицу „Емоционална писменост“.

Водитељ радионице била је Јелена Марушић, дипломирани психолог и тренер асертивне комуникације и емоционалне писмености.

Емоционална писменост подразумева разумевање сопствених осећања и онога што их узрокује, као и управљање својим емоцијама. Студенти су имали прилику да са тренером разговарају о начинима на које је могуће повећати личну моћ, односно научити да емоције раде за нас, а не против нас. Једна од вежби била је и усмерена на побољшање сарадње са другим људима, без манипулације и психолошких игри, што ће студентима и дипломцима користити како у пословном свету тако и у личној свакодневници.

Ово је прва у низу радионица које ће Центар за развој каријере и саветовање студената организовати током академске 2018/19. године.


Фото галерија: