Prezentacija Chevening (Čivning) stipendija za master studije u Velikoj Britaniji

Predstavnici Britanske ambasade u Beogradu održaće u sredu 17. oktobra 2018. godine u 12.00 sati u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu prezentaciju Chevening programa

Britanska ambasada u Beogradu predstaviće studentima i diplomcima Univerziteta u Kragujevcu Chevening (Čivning) stipendije za master studije u Velikoj Britaniji.

Prezentacija će biti održana u sredu, 17. oktobra 2018. godine u 12:00 sati, u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu (Rektorat, 2. sprat)

Napomena:
Prezentacija je besplatna za studente Univerziteta u Kragujevcu
 ali je zbog ograničenog broja mesta neophodno popuniti
prijavni formular koji se nalazi na sledećem LINKU

 

Ovaj prestižni program, koji finansira Ministarstvo spoljnih poslova Velike Britanije (Foreign and Commonwealth Office) stipendira jednogodišnje master studije na britanskim univerzitetima. Stipendija pokriva troškove školarine i potrebne literature, putne i troškove britanske vize, a obezbeđena je i mesečna nadoknada za druge životne troškove.

Rok za prijave za Chevening stipendije za akademsku 2019/20. je 06. novembar 2018. godine u 12:00 sati, po britanskom vremenu.

Više informacija o Chevening programu pogledajte OVDE