X Сајам стипендија "Изабери стипендију по својој мери"

Центар за развој каријере и саветовање студената 29. октобра 2018. године, десету годину заредом, организује Сајам стипендија под слоганом „Изабери стипендију по својој мери“ намењен студентима и дипломцима Универзитета у Крагујевцу

X Сајам стипендија
"Изабери стипендију по својој мери"
понедељак, 29. октобар 2018. године
хол Правног факултета Универзитета у Крагујевцу

 

У жељи да студенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу информише о актуелним конкурсима за мобилност студената, студентским разменама и могућностима и предусловима за студирање и додатно усавршавање у иностранству, као и о актуелним конкурсима за усавршавање у земљи, програмима волонтирања и приликама за стручну праксу, Центар за развој каријере и саветовање студената десету годину заредом организује Сајам стипендија „Изабери стипендију по својој мери“.

Овогодишњи, јубиларни, сајам биће одржан у понедељак, 29. октобра 2018. године у холу Правног факултета Универзитета у Крагујевцу у периоду од 11:00 до 15:00 сати.

Студентима Универзитета у Крагујевцу своје програме за стипендирање представиће више од 15 најзначајнијих домаћих и страних институција и фондација. Посетиоци сајма имаће прилику да од излагача чују одговоре на сва питања везана за актуелне програме, начин пријаве и неопходну документацију.

Такође, домаћини Сајма - Центар за развој каријере и Одељење за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу, представиће Еразмус + програм, као вид могућности за размену на свим нивоима студија.

 

Драги студенти и дипломци,
заједно ћемо обележити јубилеј, и зато смо за вас приредили многа изненађења!
Пратите сајт Центра за развој каријере  и Facebook профил
где вас ускоро очекује више информација
о овогодишњем сајму стипендија!