Представљен најновији број часописа „Менаџмент у хотелијерству и туризму“ у Универзитетској галерији

У четвртак, 13. септембра 2018. године, у Универзитетској галерији представљен је најновији број часописа ,,Менаџмент у хотелијерству и туризму“ - ХиТ Менаџмент чији је издавач Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи.

Присутне је поздравио председник Савета за књижевност и науку Универзитетске галерије проф. др Душан Живковић, а часопис је присутнима представио доц. др Миљан Лековић, извршни уредник.

По одржаној презентацији, публика је предавачу упутила уз похвале и питања која су се односила на садржину тематског броја који је представљен.

Часопис тематски покрива ужу научну област менаџмента у хотeлијерству и туризму, што је определило и наслов часописа, док су научне дисциплине које покрива: менаџмент и пословање, информациони системи, одрживи развој и екологија. Научни чланци у часопису се разврставају у следеће категорије: оригиналан научни рад, прегледни рад, кратко или претходно саопштење, научна критика, односно полемика и осврти. У часопису се, такође, објављују и стручни чланци и то: стручни рад, информативни прилог и приказ.

Часопис излази два пута годишње, а објављује научне и стручне радове на српском или енглеском језику, налази се у оквиру категорије М52.


Фото галерија: