Univerzitet u Kragujevcu na sajmovima obrazovanja

Fakulteti u sastavu Univerziteta u Kragujevcu učestvovali su na Sajmu obrazovanja u Ćupriji i u Čačku

Univerzitet u Kragujevcu predstavio se 15. marta 2018. godine na šestom Regionalnom sajmu obrazovanja u Ćupriji „NOUfest“, koji je održan u organizaciji Regionalnog tima podrške za nauku, obrazovanje i umetnost (NOU tim), uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Sajam su posetili srednjoškolci iz Ćuprije i okolnih gradova (Jagodine, Svilajnca i Despotovca), a interesovanje za studije na fakultetima Univerzitetu u Kragujevcu i ove godine je bilo na zavidnom nivou.

Fakulteti u sastavu Univerziteta u Kragujevcu predstavili su se i  16. marta na sajmu obrazovanja u Čačku, u holu Doma kulture. Turistička organizacija u Čačku u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja- školska uprava Čačak i Nacionalnom službom zapošljavanje - filijala Čačak, organizovala je prezentaciju univerziteta, fakulteta, akademija i visokih škola Srbije pod nazivom „INDEKS 2018“. Turistička organizacija Čačka, već četrnaestu godinu, nastoji da učesnicima koji završavaju srednju školu i žele da nastave dalje školovanje omogući što stručniji, kvalitetniji i lakši izbor, odnosno opredeljenje za buduće zanimanje.

Zainteresovanim srednjoškolcima predstavljene su mogućnosti za studije na fakultetima Univerziteta u Kragujevcu i pružene im brojne informacije vezane za željene studijske programe.


Foto galerija: