Универзитет у Крагујевцу на сајмовима образовања

Факултети у саставу Универзитета у Крагујевцу учествовали су на Сајму образовања у Ћуприји и у Чачку

Универзитет у Крагујевцу представио се 15. марта 2018. године на шестом Регионалном сајму образовања у Ћуприји „НОУфест“, који је одржан у организацији Регионалног тима подршке за науку, образовање и уметност (НОУ тим), уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Сајам су посетили средњошколци из Ћуприје и околних градова (Јагодине, Свилајнца и Деспотовца), а интересовање за студије на факултетима Универзитету у Крагујевцу и ове године је било на завидном нивоу.

Факултети у саставу Универзитета у Крагујевцу представили су се и  16. марта на сајму образовања у Чачку, у холу Дома културе. Туристичка организација у Чачку у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја- школска управа Чачак и Националном службом запошљавање - филијала Чачак, организовала је презентацију универзитета, факултета, академија и високих школа Србије под називом „ИНДЕКС 2018“. Туристичка организација Чачка, већ четрнаесту годину, настоји да учесницима који завршавају средњу школу и желе да наставе даље школовање омогући што стручнији, квалитетнији и лакши избор, односно опредељење за будуће занимање.

Заинтересованим средњошколцима представљене су могућности за студије на факултетима Универзитета у Крагујевцу и пружене им бројне информације везане за жељене студијске програме.


Фото галерија: