Округли сто Министарства образовања и науке Русије о научно-техничкој сарадњи, трансферу технологија и образовању

У оквиру Међународне привредне изложбе, а уз подршку Министарства образовања и науке Русије, 16. марта 2018. године у Београду ће бити одржан Округли сто о научно-техничкој сарадњи, трансферу технологија и образовању

Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и Министарство образовања и науке Руске Федерације, уз сарадњу са представништвом Руссарадње у Србији, АД „Зарубеж-Експо“ и Међународним удружењем конструктора прибора и инструмената и стручњака у информационим и телекомуникационим технологијама организују 16. марта 2018. године Округли сто о научно-техничкој сарадњи, трансферу технологија и образовању.

Учесници округлог стола су водећи универзитети Руске Федерације: Московски државни универзитет М.В. Ломоносова, Севастопољски државни универзитет, Томски државни универзитет и други, као и руска високотехнолошка предузећа која обављају научно-производну делатност и оснивају образовне центре за припрему специјалиста у својим областима.

Место одржавања: Конгресни центар „Metropol Palace“. Сала „Лавендер“. Адреса: Београд, Булевар Краља Александра, 69

Датум и време одржавања: петак 16. март 2018. године, од 12:00 до 14:00 сати

Учешће на округлом столу је бесплатно али је неопходна регистрација учесника путем електронских адреса info@e-expo.ru и irarud@mail.ru , контакт особа: Ирина Рудницка.

Програм округлог стола погледајте ОВДЕ