Завршена тродневна промотивно-сајамска манифестација Дани универзитетске књиге

Универзитет у Крагујевцу по први пут организовао је тродневну промотивно-сајамску манифестацију под називом Дани универзитетске књиге

У циљу промовисања факултетског и универзитетског научног и наставног издаваштва (научних монографија, часописа, уџбеника, тематских зборника и зборника са научних скупова), по први пут у Универзитетској галерији у Крагујевцу, организована је промотивно-сајамска манифестација под називом Дани универзитетске књиге.

На отварању манифестације, присутне су поздравили проректор за науку проф. др Драган Бошковић и академик проф. др Радован Вукадиновић, проректор за наставу и студентска питања.

За време трајања ове манифестације, свих дванаест факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу, промовисали су научне радове својих истраживача, наставника и сарадника, целокупно издаваштво, а посебно издања која су издата у току претходне календарске године.

У оквиру ове манифестације, Универзитет је организовао и Светосавску студентску екскурзију студената факултета чије седиште није у Крагујевцу.


Фото галерија: