Темпус и Ерасмус Мундус информативни дани

Темпус и Ерасмус Мундус информативни дани

Поштовани,

Са посебним задовољством Вас позивамо на Националне Темпус и Ерасмус Мундус информативне дане које Темпус канцеларија у Србији организује у сарадњи са Делегацијом Европске Уније у Србији и Министарством просвете Републике Србије.

Информативни дани ће се одржати у понедељак и уторак, 22.-23. новембра, у Кристалној дворани Хотела Хајат, ул. Милентија Поповића бр. 5, Нови Београд, са почетком у 10 часова.

Први дан, 22. новембар, посвећен је новинама у Темпус програму Европске Уније и двема релеватним темама за систем високог образовања - систем докторских студија и каријерно вођење.

Другог дана конференције представићемо остале програме Европске Уније за сарадњу у области образовања, у којима Србија може да уцествује: Ерасмус Мундус и Жан Моне. Посебан део другог дана посвећен је уводној презентацији о Програму ЕУ за целоживотно уцење у оквиру којег ове године постоје одређене могућности за учешће свих образовних институција из Србије какви су пројекти за умрежавање и сарадњу.

Радни језик конференције је српски, а биће обезбеђјен и симултани превод за енглески језик током целе конференције.

Молимо Вас да своје присуство потврдите попуњавањем формулара за регистрацију и слањем истог на office@tempus.ac.rs, најкасније до четвртка, 18.11.2010., до 15 часова.

Срдачан поздрав,
Темпус канцеларија у Србији