Архангели наступили на универзитетској Летњој сцени

У петак, 14. јула 2017. године, одржан је још један концерт на Летњој сцени Универзитета на коме су наступити проф. мр Војислав Спасић и академски вокално-инструментални ансамбл Архангели.

Публика на Летњој сцени могла је да чује веома разноврстан музички програм који су Архангели припремили за све присутне у парку Ректората.

Академски вокално-инструментални ансамбл „Архангели“ основан је 7. 1. 2015. године у Крагујевцу заједничком иницијативом проф. Војислава Спасића и Милана Марића.

Архангели пре свега имају одсек певања на коме је ментор проф. мр Војислав Спасић, истакнути вокални педагог и оперски певач. Поред професора, са ученицима раде и наставници певања проф. Ана Савић-Ђоковић и проф. Даница Спасојевић.

Архангели изнедравају певаче свих жанрова: Соло певање, поп, џез, рок, РНБ, етно, народна музика...

Од оснивања до сада, Архангели су наступили на преко 180 концерата и појединачних наступа у свим градовима Србије. Чланови Архангела добитници су више од 80 међународних и домаћих такмичења соло певача (Републичко такмичење, Међународно такмичење „Петар Коњовић“, Међународно такмичење „Никола Цвејић“, Међународно такмичење „Вера Виткаи-Ковач“, Фестивал талената у Сремским Карловцима у организацији УМБПС, као и на многим другим такмичењима и фестивалима)...


Фото галерија: