Бесплатне обуке за професоре, сараднике и истраживаче Универзитета у Крагујевцу

Позивамо професоре, сараднике и истраживаче факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу да присуствују обукама које ће бити одржане на Универзитету, и то:

 

Обука „Стратегија тржишног наступа“ која ће бити одржана 26. маја 2017. године са почетком у 11 часова у Сали сената у Ректорату Универзитета у Крагујевцу.

Обука је усмерена ка унапређењу знања и вештина из области креирања маркетиншке стратегије у циљу успешне комерцијализације добијених резултата истраживања.

Рок за пријаву учешћа је 25. мај 2017. године.

 

Обука „Заштита и управљање правима интелектуалне својине“ која ће бити одржана 02. јуна 2017. године са почетком у 10 часова у Сали сената у Ректорату Универзитета у Крагујевцу.

Циљ обуке је да се наставници и истраживачи Универзитета у Крагујевцу упознају са темама које се тичу права интелектуалне својине, значају управљања правима и коришћења материјала који су развијени од стране релевантних организација за заштиту права интелектуалне својине за извођење наставе на факултетима. Учесницима обуке биће подељени материјали на носачу информација које могу користити како у настави, тако и у научно-истраживачком раду.

Рок за пријаву учешћа је 31. мај 2017. године.

 

Агенде и позивна писма за оба догађаја можете наћи у прилогу.

У циљу што боље организације, молимо вас да пријавите своје учешће најкасније до рока наведеног за дату обуку, на имејл адресу medjunarodni.projekti@kg.ac.rs

За све додатне информације можете се обратити контакт особама Универзитета у Крагујевцу Јелени Јевтовић и Жарку Гавриловићу на телефон 034/370-171.