Одржана јавна расправа о Нацрту закона о високом образовању

На Универзитету у Крагујевцу је 11.05.2017 одржана јавна расправа о Нацрту закона о високом образовању

Представници Министарства просвете, науке и технолошког развоја проф. др Весна Мандић, помоћник министра за високо образовање, проф. др Ћемал Долићанин, председник Комисије за акредитацију и проверу квалитета, проф. др Миладин Костић, члан радне групе за израду Закона и ректор Универзитета у Новом Пазару, као и представници Министарства у радној групи за израду Закона Љиљана Тодоровић и Владимир Бојовић, су 11. маја 2017. године на трибини у оквиру јавне расправе о Нацрту закона о високом образовању, у Ректорату Универзитета у Крагујевцу, представили разлоге и циљеве понуђених решења у нацрту Закона и одговарали на примедбе и предлоге дате на нацрт Закона.

У трибини су узели учешћа декани, чланови органа Универзитета, наставници, сарадници и истраживачи, представници студентских организација, као и ненаставно особље, на челу са ректором Универзитета у Крагујевцу, проф. др Небојшом Арсенијевићем.

Поред одржане трибине, у току трајања Јавне расправе, сви заинтересовани могу да упуте примедбе путем обрасца који се налази на линку.


Фото галерија: