Aprilske radionice Centra za razvoj karijere i ove godine uspešno realizovane

Kao i prethodnih godina, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata je u toku aprila organizovao niz radionica i prezentacija za studente i zaposlene na Univerzitetu u Kragujevcu

U okviru ovogodišnjih Aprilskih radionica, koje organizuje Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata, održana su tri panela na temu Erazmus+ programa mobilnosti na kojima su nam svoje studijske progame i univerzitete predstavili gosti sa Šleskog tehnološkog univerziteta u Gljivicama (Poljska); sa Univerziteta u Plovdivu „Pajsije Hilandarski“ (Bugarska) i kolege sa Tehničkog univerziteta u Bjalistoku (Poljska).

Za manje od četiri nedelje više od 150 prijavljenih studenata učestovalo je na sledećim radionicama i prezentacijama:

  • Radionica Argumentacija i veštine uverevanja – predvač: Danijela Nedić –Centar za poslovnu edukaciju i savetovanje BIZNIS LINK (12. april 2017.)
  • Radionica Pisanje radne biografije/CV (18. april 2017.)
  • Radionica Pisanje Motivacionog pisma (18. april 2017.)
  • Radionica Veštine akademskog pisanja - predavač: dr Branka Milenković, docent Filološko-umetničkog fakulteta (21. april 2017.)
  • Radionica Asertivna komunikacija – predavač: Katarina Ristić, psiholog i HR konsultant - Balance Consulting Kragujevac (24. april 2017.)
  • Radionica Veštine komunikacije i prezentovanja – predavač: Nina Nedeljković voditelj, glumica i moderator (26. april 2017.)
  • Prezentacija AIESEC volonterske prakse u inostranstvu (26. april 2017.)
  • Radionica Podrška mladima pri zapošljavanju koja je realizovana u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje – Filijala Kragujevac. Predavači: Vesna Luković iz Kluba za traženje posla i Savina Barjaktarević - savetnik za planiranje karijere (27. april 2017.)


Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata nastaviće da organizuje slične radionice tokom cele godine. Ukoliko želite da budete u toku sa aktivnostima Centra, pozivamo vas da se registrujete OVDE , kako bi putem mejla dobijali elektronski bilten i bili informisani o aktuelnim stipendijama, praksama, programima volontiranja, poslovima, nagradnim konkursima i svim programima usavršavanja koje Centar organzuje za vas.


Foto galerija: