Poziv za učešće na Svetskom festivalu omladine i studenata 2017

Zadovoljstvo nam je da vas u ime PREACTUM zajednice pozovemo da se prijavite za učešće na Svetskom festivalu omladine i studenata 2017 koji će se održati u Sočiju u Rusiji u periodu od 14. do 22. oktobra 2017. godine

Svetski festival omladine i studenata je jedan od najvećih događaja u oblasti međunarodne saradnje mladih koji će okupiti više od 20 000 mladih iz 150 zemalja širom sveta. Festival je osmišljen kao platforma za dijalog: kroz diskusije, kulturne programe, sportske aktivnosti i druge vidove komunikacije sa ciljem da se na najbolji način suočimo sa izazovima sa kojima se omladina danas susreće.

 Svetski festival omladine i studenata će okupiti mlade lidere iz različitih oblasti – predstavnike nevladinih organizacija, mlade osobe koje su postigle uspeh u nauci, sportu, IT oblasti, politici kao i najuspešnije predstavnike studentske zajednice kako iz Rusije tako i iz stranih zemalja koji su zainteresovani za rusku kulturu.

 Kao jedan od partnera Festivala, PREACTUM je zajednica koja pruža podršku studentima iz cele Rusije da oforme svoje univerzitetske timove, kako bi kreirali i sproveli svoje društvene i komercijalne projekte, i na taj način stekli neprocenjivo preduzetničko iskustvo.

 Više o PREACTUM zajednici možete naći na linku http://www.preactum.com/.

 Sa nadom da se proširi i podigne na međunarodni nivo, PREACTUM zajednica poziva partnere iz inostranstva da se priključe ovoj inicijativi. Poziv je upućen studentima od 18 do 35 godina koji dele iste vrednosti kao PREACTUM zajednica i koji su spremni da razvijaju projekte u svojim zemljama. Postanite deo PREACTUM zajednice i omogućite studentima iz Vaše zemlje da unaprede svoje preduzetničke veštine!

Tokom takmičarskog dela Festivala, učesnicima će biti dostupne sledeće olakšice: viza za ulazak u zemlju nije potrebna, troškovi obroka i hotelskog smeštaja su pokriveni od strane zemlje domaćina, obezbeđeni su popusti za letove preko kompanije Aeroflot, obezbeđen pristup svim obrazovnim, kulturnim i sportskim mestima.

Ukoliko ste zainteresovani, molimo vas da kontaktirate menadžere sektora za međunarodnu saradnju PREACTUM zajednice na sledeće imejl adrese n.pulcheva@rybakovfond.ru i l.roman@rybakovfond.ru.