Позив за учешће на Светском фестивалу омладине и студената 2017

Задовољство нам је да вас у име PREACTUM заједнице позовемо да се пријавите за учешће на Светском фестивалу омладине и студената 2017 који ће се одржати у Сочију у Русији у периоду од 14. до 22. октобра 2017. године

Светски фестивал омладине и студената је један од највећих догађаја у области међународне сарадње младих који ће окупити више од 20 000 младих из 150 земаља широм света. Фестивал је осмишљен као платформа за дијалог: кроз дискусије, културне програме, спортске активности и друге видове комуникације са циљем да се на најбољи начин суочимо са изазовима са којима се омладина данас сусреће.

 Светски фестивал омладине и студената ће окупити младе лидере из различитих области – представнике невладиних организација, младе особе које су постигле успех у науци, спорту, ИТ области, политици као и најуспешније представнике студентске заједнице како из Русије тако и из страних земаља који су заинтересовани за руску културу.

 Као један од партнера Фестивала, PREACTUM је заједница која пружа подршку студентима из целе Русије да оформе своје универзитетске тимове, како би креирали и спровели своје друштвене и комерцијалне пројекте, и на тај начин стекли непроцењиво предузетничко искуство.

 Више о PREACTUM заједници можете наћи на линку http://www.preactum.com/.

 Са надом да се прошири и подигне на међународни ниво, PREACTUM заједница позива партнере из иностранства да се прикључе овој иницијативи. Позив је упућен студентима од 18 до 35 година који деле исте вредности као PREACTUM заједница и који су спремни да развијају пројекте у својим земљама. Постаните део PREACTUM заједнице и омогућите студентима из Ваше земље да унапреде своје предузетничке вештине!

Током такмичарског дела Фестивала, учесницима ће бити доступне следеће олакшице: виза за улазак у земљу није потребна, трошкови оброка и хотелског смештаја су покривени од стране земље домаћина, обезбеђени су попусти за летове преко компаније Aeroflot, обезбеђен приступ свим образовним, културним и спортским местима.

Уколико сте заинтересовани, молимо вас да контактирате менаџере сектора за међународну сарадњу PREACTUM заједнице на следеће имејл адресе n.pulcheva@rybakovfond.ru и l.roman@rybakovfond.ru.