Универзитет у Крагујевцу учествовао на Регионалном сајму образовања у Ћуприји

Универзитет у Крагујевцу представио је студијске програме факултета у свом саставу на петом Регионалном сајму образовања који је, у организацији Регионалног тима подршке за науку, одржан 16-17. марта 2017. године у Ћуприји

У петак 17. марта 2017. године у холу Високе медицинске школе у Ћуприји одржан је пети Регионални сајам образовања у организацији Регионалног тима подршке за науку, образовање и уметност (НОУ тим) и Високе медицинске школе струковних студија-Ћуприја (ВМШ), уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Универзитет у Крагујевц је, заједно са факултетима чланицама, представио своју академску понуду заинтересованим ученицима завршних разреда основних и средњих школа из Поморавског округа, који су на Сајму могли чути све детаље везане за студијске програме, организацију наставе и пријемне испите, као и бројне друге информације значајне за период студентских дана.

Средњошколаци су показали велику заинтересованост за студије на факултетима Универзитета у Крагујевцу, а присутни представници факултета и Универзитета са задовољством су одговарали на сва питања будућих бруцоша заинтересованих за студије на нашем Универзитету.

Поред представника Универзитета, на првом дану сајма своје програме представили су Факултет педагошких наука у Јагодини, Агрономски факултет у Чачку и Правни факултет, док су другог дана сајма средњошколцима Поморавског округа своје програме представили Факултет медицинских наука, Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву, Факултет инжењерских наука и Филолошко-уметнички факултет.


Фото галерија: