Одржана презентација „Искористи шансу – зграби посао“

Студентима и дипломцима Универзитета у Крагујевцу представљен ProCredit Entry Programme ProCredit банке 22. фебруара 2017. године, у Ректорату Универзитета у Крагујевцу

У оквиру програма презентација „Искористи шансу- зграби посао“, представници ProCredit банке, Сања Јовић и Владимир Јовановић, у сарадњи са Центром за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу, представили су студентима завршних година основних и мастер академских студија и дипломцима Универзитета у Крагујевцу ProCredit Entry програм, 22. фебруара 2017. године у Ректорату Универзитета у Крагујевцу.

Након 16 генерација које су успешно завршиле обуку, конкурс је званично отворен по 17. пут - за дипломце који желе да граде своју каријеру у банци са снажним корпоративним вредностима.

Финансијска анализа, оперативни ризици, ревизија и банкарско пословање неке су од тема које се обрађују током шест месеци. Међутим, оно што је можда најинтересантније јесте да се у оквиру обуке обрађују и теме везане за етику пословања, али и хуманистичке науке.

ProCredit Entry програм је намењен дипломцима свих профила који желе да граде каријеру у банкарском сектору и, након завршетка програма кандидати имају прилику за пословно ангажовање у ProCredit банци.

На презентацији је посебна пажња била посвећена специфичном виду запошљавања ProCredit банке који одликује чињеница да за похађање програма претходно радно искуство није неопходно, а разговарало се и о препрекама са којима се сусрећу академци при изласку на тржиште рада, али и о начинима превазилажења баријере неискуства која је често најтеже премостива код тражења посла.


Фото галерија: