Универзитет у Крагујевцу учествовао на Сајму образовања „Индекс 2017“ у Чачку

Универзитет у Крагујевцу представио је студијске програме факултета у свом саставу на Сајму образовања „Индекс 2017“, који је одржан 21. фебруара 2017. године у Дому омладине у Чачку

У уторак 21. фебруара у холовима Дома културе, Туристичка организација у Чачку у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја- школска управа Чачак и Националном службом запошљавање - филијала Чачак, организовала је презентацију универзитета, факултета, академија и високих школа Србије под називом „ИНДЕКС 2017“. Туристичка организација Чачка, већ тринаесту годину, настоји да учесницима који завршавају средњу школу и желе да наставе даље школовање омогући што стручнији, квалитетнији и лакши избор, односно опредељење за будуће занимање.

Универзитет у Крагујевцу је заједно са факултетима чланицама, представио своју академску понуду заинтересованим средњошколцима, који су на Сајму могли чути све детаље везане за студијске програме, организацију наставе и пријемне испите, као и бројне друге информације значајне за период студентских дана.

Средњошколаци су показали велику заинтересованост за студије на факултетима Универзитета у Крагујевцу, а присутни представници факултета и Универзитета са задовољством су одговарали на сва питања будућих бруцоша и студената заинтересованих за наставак студија на нашем Универзитету.

Универзитет у Крагујевцу представиће свој програм и на сајму образовања у Ћуприји 17. марта 2017. године. Позивамо вас да посетите наш штанд.


Фото галерија: