Презентација „Искористи шансу – зграби посао“ у ЦзРК-у

Универзитетски Центар за развој каријере и саветовање студената позива студенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу да у среду, 22. фебруара 2017. године присуствују презентацији „Искористи шансу – зграби посао“

Драги студенти и дипломци,

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу вас са задовољством позива на

презентацију

Искористи шансу – зграби посао

која ће се одржати 22. фебруара 2017. године са почетком у 13:00 часова

у Центру за развој каријере

(2. спрат зграде Ректората, између Правног и Економског факултета)

Презентација је намењена студентима завршних година основних академских студија, студентима мастер академских студија и дипломцима свих образовних профила.

Презентацију ће одржати представници одељења за људске ресурсе ProCredit банке, који ће са присутнима разговарати  о свим препрекама са којима се сусрећу академци при изласку на тржиште рада, али и о начинима превазилажења баријере неискуства која је често најтеже премостива код тражења посла.

Посебна пажња на презентацији биће посвећена специфичном виду запошљавања ProCredit банке (ProCredit Entry програму) који је намењен дипломцима свих профила који желе да граде каријеру у банкарском скетору и који одликује чињеница да за похађање програма претходно радно искуство није неопходно, као и да након завршетка програма имате прилику за пословно ангажовање у ProCredit банци.

Уколико желите прилику да из прве руке чујете најважније савете за излазак на тржиште рада, информишете се о могућностима за пословно ангажовање у ProCredit банци и сазнате све детаље конкурса за 17. генерацију полазника ProCredit Entry програма, начинима селекције и току програма,

придружите нам се на презентацији!

Напомена: Број места је ограничен. Заинтересовани за учешће на презентацији морају се регистровати путем линка који могу наћи овде.