Humanitarna nedelja studenata Univerziteta u Kragujevcu

U periodu od 19. do 25. decembra 2016. godine Studentski parlament Univerziteta u Kragujevcu organizuje manifestaciju humanitarnog karaktera pod nazivom "Humanitarna nedelja studenata Univerziteta u Kragujevcu"

Studentski parlament Univerziteta u Kragujevcu, u saradnji sa matičnim studentskim parlamentima fakulteta Univerziteta, organizuje manifestaciju humanitarnog karaktera pod nazivom "Humanitarna nedelja studenata Univerziteta u Kragujevcu". Manifestacija će se održati od 19. do 25. decembra 2016. godine u cilju prikupljanja finansijskih sredstva za pomoć 30 najugroženijih porodica na teritoriji grada Kragujevca, kao i pripreme novogodišnjih paketića za domove za materijalno ugroženu decu i decu bez roditeljskog staranja na teritoriji Centralne Srbije.

Program manifestacije "Humanitarna nedelja studenata Univerziteta u Kragujevcu":

  • Humanitarna predstava Sanatorijum u izvođenju glumaca SKC-a, u Svečanoj sali Prirodno-matematičkog fakulteta  (sreda 21. decembar u 20:30 časova. Cena karte je 100+ dinara i sav prihod od ulaznica namenjen je za pripremu novogodišnje trpeze za 30 najugroženijih porodica na teritoriji grada Kragujevca),
  • Humanitarna izložba i književno veče u Galeriji SKC-a (22. decembra u 18 sati)
  • Koncert studenata FILUM-a u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu (23. decembar u 19 sati)
  • Humanitarni turnir u basketu 3 na 3 u "Hali park" (25. decembar u 12 časova)
  • Predavanje u sali A11 na Prirodno-matematičkom fakultetu na temu zaštite životne sredine i podizanja svesti o ekološkom zagađenju planete (26. decembar)

U terminu od 19. do 28. decembra 2016. godine na Ekonomskom fakultetu, Prirodno-matematičkom fakultetu, Fakultetu inženjerskih nauka, Pravnom fakultetu i Fakultetu medicinskih nauka studenti će skupljati donacije bilo koje vrste koje će biti iskorišćene za pripremu novogodišnjih paketića za decu.

Pozivamo Vas da posetite programe manifestacije i učestvujete u humanitarnoj akciji.


Foto galerija: