Хуманитарна недеља студената Универзитета у Крагујевцу

У периоду од 19. до 25. децембра 2016. године Студентски парламент Универзитета у Крагујевцу организује манифестацију хуманитарног карактера под називом "Хуманитарна недеља студената Универзитета у Крагујевцу"

Студентски парламент Универзитета у Крагујевцу, у сарадњи са матичним студентским парламентима факултета Универзитета, организује манифестацију хуманитарног карактера под називом "Хуманитарна недеља студената Универзитета у Крагујевцу". Манифестација ће се одржати од 19. до 25. децембра 2016. године у циљу прикупљања финансијских средства за помоћ 30 најугроженијих породица на територији града Крагујевца, као и припреме новогодишњих пакетића за домове за материјално угрожену децу и децу без родитељског старања на територији Централне Србије.

Програм манифестације "Хуманитарна недеља студената Универзитета у Крагујевцу":

  • Хуманитарна представа Санаторијум у извођењу глумаца СКЦ-а, у Свечаној сали Природно-математичког факултета  (среда 21. децембар у 20:30 часова. Цена карте је 100+ динара и сав приход од улазница намењен је за припрему новогодишње трпезе за 30 најугроженијих породица на територији града Крагујевца),
  • Хуманитарна изложба и књижевно вече у Галерији СКЦ-а (22. децембра у 18 сати)
  • Концерт студената ФИЛУМ-а у Универзитетској галерији у Крагујевцу (23. децембар у 19 сати)
  • Хуманитарни турнир у баскету 3 на 3 у "Хали парк" (25. децембар у 12 часова)
  • Предавање у сали А11 на Природно-математичком факултету на тему заштите животне средине и подизања свести о еколошком загађењу планете (26. децембар)

У термину од 19. до 28. децембра 2016. године на Економском факултету, Природно-математичком факултету, Факултету инжењерских наука, Правном факултету и Факултету медицинских наука студенти ће скупљати донације било које врсте које ће бити искоришћене за припрему новогодишњих пакетића за децу.

Позивамо Вас да посетите програме манифестације и учествујете у хуманитарној акцији.


Фото галерија: