Разговори о статусу реализације уговора за изградњу станова за младе истраживаче

У згради Ректората у Крагујевцу 22. новембра 2016. године одржан је састанак о статусу реализације изградње станова за младе истраживаче.

Ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Небојша Арсенијевић разговарао је са Сандром Недељковић - замеником директора канцеларије за управљање јавним улагањима Владе РС и Дарком Ђукићем саветником директора, Yael Duthilleul и Самиром Куленовићем - представницима Развојне банке Савета Европе, Ољом Јовановић - представником “ЈУП истраживање и развој“, представницима  Министарства просвете, науке и технолошког развоја проф. др Зораном Лазаревићем - помоћником министра за технолошки развој, трансфер технологија и иновациони систем, Споменком Симонић - помоћником министра за инвестиције и проф. др Аном Ланговић - државним секретаром  о статусу реализације уговора за изградњу станова, шта је до сада урађено, као и о поступку  око избора истраживача који ће постати корисници станова.

Како извођач радова приводи изградњу крају, створили су се услови за расписивање Јавног конкурса за расподелу станова младим истраживачима Универзитета у Крагујевцу.

Састанку су присуствовали и генерални секретар Универзитета у Крагујевцу Зорица Аврамовић, проректор за међународну сарадњу проф. др Милован Матовић, проректор за координацију послова факултета чије је седиште ван седишта Универзитета у Крагујевцу проф. др Јерослав Живанић као и проректор за наставу и студентска питања проф. др Радован Вукадиновић.


Фото галерија: