Учешће Универзитета у Крагујевцу на Еразмус+ контакт семинару - Сајму високог образовања (HEduFair 2016)

Универзитет у Крагујевцу je, 10. новембра 2016. године, представио своју делатност и студијску понуду на Сајму високог образовања (HEduFair 2016) у Београду, а у организацији Фондације Темпус – Ерасмус+ канцеларије

Управитељ Фондације Темпус - Ерасмус+ канцеларије у Србији, Марија Филиповић Ожеговић, отворила је, други по реду, Сајам високог образовања 2016, који је имао за циљ повезивање високошколских установа из Србије и региона, са високошколским установама из програмских земаља.

Сајам високог образовања 2016 био је јединствена прилика за Универзитет у Крагујевцу да упозна своје колеге из програмских земаља, представи своју делатност и успостави нове видове сарадње у оквиру Ерасмус+ програма (кључна акција 1 и кључна акција 2) са универзитетима из Летоније, Шпаније, Француске, Грчке, Кипра, Хрватске, Пољске, као и да размени искуства са колегама са универзитета из Србије и региона.

HEduFair 2016 завршен је панел дискусијом на тему „организација међународних кредитних мобилност“, у којој су учестовали Фондација Темпус и представници високошколских установа: Универзитет ИУТ Лион, Рига технички Универзитет и Универзитет у Београду.


Фото галерија: