Свечана додела потврда о обављеној Студентској летњој стручној пракси

У понедељак, 14. новембра 2016. године, у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу, одржана je Свечана додела потврда о обављеној Студентској летњој стручној пракси у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца; Универзитета у Крагујевцу и Института за јавно здравље Крагујевац и Универзитета у Крагујевцу и Клиничког центра Крагујевац.

У току јула и августа 2016. године студенти завршних година основних, интегрисаних и мастер академских студија са факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу имали су прилику да похађају Студентску летњу стручну праксу у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца, Универзитета у Крагујевцу и Клиничког центра Крагујевац и Универзитета у Крагујевцу и Института за јавно здравље Крагујевац.

У Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу, 14. новембра 2016. године, одржана je Свечана додела потврда о обављеној Студентској летњој стручној пракси. Програм Студентске летње стручне праксе ове године са успехом је обавило 77 студената и то: у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца  60 студената под менторством 34 ментора;  у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Клиничког центра Крагујевац 8 студената под менторством 5 ментора и у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Института за јавно здравље Крагујевац 9 студената под менторством 9 ментора

Полазницима овогодишњег циклуса Студентске летње стручне праксе, потврде о обављеној пракси, у име Универзитета у Крагујевцу, уручиo je проректор за наставу и студентска питања, проф. др Радован Вукадиновић. Присутнима се обратио и Стефан Никезић, помоћник градоначелника за унапређење положаја младих.

Додели су присуствовали и представници Града Крагујевца, Клиничког центра Крагујевац, Института за јавно здравље Крагујевац, Студентског парламента Универзитета у Крагујевцу, ментори праксе, као и полазници овогодишњег програма праксе.

 

 


Фото галерија: