Univerzitet u Kragujevcu učestvovao na 9. Sajmu obrazovanja “Zvonce“

Univerzitet u Kragujevcu predstavio je svoju akademsku ponudu na 9. Sajmu obrazovanja „Zvonce“, koji je održan od 26. do 30. oktobra 2016. godine na Beogradskom sajmu u hali 2B.

9. Sajam obrazovanja  „Zvonce“, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije,  okupio je i ove godine brojne izlagače koji su imali mogućnost da, tokom 5 dana trajanja Sajma, zainteresovanima predstave svoju akademsku ponudu.

Univerzitet u Kragujevcu je, zajedno sa svojim fakultetima članicama, predstavio svoju akademsku ponudu zainteresovanim srednjoškolcima,  koji su na  Sajmu mogli čuti sve detalje vezane za studijske programe, organizaciju nastave i prijemne ispite, kao i brojne druge  informacije značajne za period studentskih dana.

Zainteresovanost srednjoškolaca za studije na fakultetima Univerziteta u Kragujevcu bila je na zavidnom nivou, a prisutni predstavnici fakulteta i Univerziteta sa zadovoljstvom su odgovorali na sva pitanja budućih brucoša i studenata zainteresovanih za nastavak studija na našem univerzitetu.

Uporedo sa Sajmom obrazovanja, održan je i 61. Međunarodni sajam knjiga, u okviru koga su, na štandu Centra za promociju nauke, izložena i  izdanja Univerziteta u Kragujevcu objavljena u proteklih godinu dana.


Foto galerija: