Универзитет у Крагујевцу учествовао на 9. Сајму образовања “Звонце“

Универзитет у Крагујевцу представио је своју академску понуду на 9. Сајму образовања „Звонце“, који је одржан од 26. до 30. октобра 2016. године на Београдском сајму у хали 2Б.

9. Сајам образовања  „Звонце“, под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије,  окупио је и ове године бројне излагаче који су имали могућност да, током 5 дана трајања Сајма, заинтересованима представе своју академску понуду.

Универзитет у Крагујевцу је, заједно са својим факултетима чланицама, представио своју академску понуду заинтересованим средњошколцима,  који су на  Сајму могли чути све детаље везане за студијске програме, организацију наставе и пријемне испите, као и бројне друге  информације значајне за период студентских дана.

Заинтересованост средњошколаца за студије на факултетима Универзитета у Крагујевцу била је на завидном нивоу, а присутни представници факултета и Универзитета са задовољством су одговорали на сва питања будућих бруцоша и студената заинтересованих за наставак студија на нашем универзитету.

Упоредо са Сајмом образовања, одржан је и 61. Међународни сајам књига, у оквиру кога су, на штанду Центра за промоцију науке, изложена и  издања Универзитета у Крагујевцу објављена у протеклих годину дана.


Фото галерија: