Посета представника Универзитета из Фође Универзитету у Крагујевцу

Кјара Поро (Chiara Porro), представник Департмана за медицину Универзитета у Фођи и Гвилио Еспозито (Giulio Esposito), Еразмус координатор у Канцеларији за међународну сарадњу Универзитета у Фођи, посетили су Универзитет у Крагујевцу, 09. маја 2016. године.

Делегацију Универзитета из Фође примио је ректор Универзитета у Крагујевцу, проф. др Небојша Арсенијевић са проректорима за међународну сарадњу и наставу, проф. др Милованом Матовићем и проф. др Петром Веселиновићем. Тема састанка било је успостављање активне међународне сарадње Универзитета у Крагујевцу и Универзитета у Фођи у оквиру неколико научно-истраживачких области о чему су гости из Италије могли детаљније поразговарати и са представницима Агрономског, Економског и Правног факултета Универзитета у Крагујевцу.

Како предложена сарадња у оквиру Еразмус+ програма предвиђа размену студената и наставног кадра из области друштвених наука, агрономије и медицине, делегација са Универзитета у Фођи наставила је своју посету обиласком Факултета медицинских наука Универзитета у Крагујевцу.


Фото галерија: