Позив за учешће на конференцији и сајму "Нове технологије у образовању" 26. и 27. фебруара 2016. године у Београду

СВИМ ВИСОКОШКОЛСКИМ УСТАНОВАМА ЧИЈИ ЈЕ ОСНИВАЧ РЕПУБЛИКА

- Ректору -

- Декану -

 

Поштовани,

Имамо велико задовољство да Вас позовемо да посетите конференцију и сајам “Нове технологије у образовању” који ће се одржати 26. i 27. фебруара 2016. године у Београду.

Циљ догађаја је унапређење квалитета образовања у Републици Србији и региону кроз упознавање са иновацијама и могућностима употребе информационо-комуникационих технологија (ИКТ) у савременом образовању.

Овом приликом позивамо све декане факултета, ректоре, професоре, стручне сараднике, асистенте и остале који су на неки начин укључени у систем образовања да пријаве своје учешће на “Новим технологијама у образовању”.

Конференција ће и ове године окупити предаваче из Србије, региона и Велике Британије који ће поделити своја искуства и праксу са посетиоцима. Главне теме предстојеће конференције ће бити примери добре праксе у коришћењу ИКТ-а у оквиру:

• предшколског образовања;

• основног и средњег образовања;

• високог образовања;

• инклузивног образовања;

• процеса целоживотног учења;

• лидерства у школама са акцентом на управљање, обуку, остваривање сарадње и др.

Пријава за учеснике је отворена до 8. фебруара 2016. године, док је учешће на конференцији и сајму као и претходних година бесплатно.

 

Догађај организују Министарство просвете, науке и технолошког развоја, British Council, Британска амбасада у Београду, Тим за социјално укључивање и смањење сирoмаштва Владе Републике Србије, Министарство трговине, туризма и телекомуникација, Привредна комора Србије и други партнери.

За све додатне информације у вези са конференцијом и пријавом за учешће, молимо вас посетите интернет страницу догађаја (www.britishcouncil.rs/new-technologies).

Надамо се да ћете бити у прилици да посетите “Нове технологије у образовању 2016.”

 

С поштовањем,

др Милован Шуваков
Помоћник министра за развој и високо образовање
Министарство просвете, науке и терхнолошког развоја
Београд
Немањина 22-26