Burnim aplauzom publika je propratila nastup vanrednog profesora Filološko-umetničkog fakulteta mr Marine Trajković-Bixovski (sopran) i Dušana Toromana (klavir)

opširnije

Koncertna sezona Univerzitetske galerije u Kragujevcu se nastavlja koncertom u četvrtak 10. maja 2018. godine sa početkom u 19 časova, na kome će nastupiti vanredni profesor Filološko-umetničkog fakulteta mr Marina Trajković-Bixovski (sopran) i Dušan Toroman (klavir)

opširnije

Koncertna sezona Univerzitetske galerije u Kragujevcu nastavila se koncertom „Razgovori“, na kome su nastupili Stana Krstajić (flauta) i Dejan Gavrić (flauta)

opširnije

Koncertna sezona Univerzitetske galerije u Kragujevcu se nastavlja koncertom „Razgovori“, u subotu 14. aprila 2018. godine sa početkom u 19 časova nastupiće Stana Krstajić (flauta) i Dejan Gavrić (flauta)

opširnije

Autorska izložba docenta Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu Lazara Dimitrijevića FONT- Kreacija za tržište, svečano je otvorena u sredu 28. marta 2018. godine u Univerzitetskoj galeriji.

opširnije

Autorska izložba docenta Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu Lazara Dimitrijevića FONT- Kreacija za tržište, biće svečano otvorena u sredu 28. marta 2018. godine sa početkom u 19 časova u Univerzitetskoj galeriji

opširnije

U utorak 20. marta 2018. godine u Univerzitetskoj galeriji nastupili su saksofonista Filip Orlović i pijanistkinja Jovana Radovanović

opširnije

Još jedna od predmanifestacionih aktivnosti u okviru „Dana arhitekture u Kragujevcu" je autorska izložba pod naziovm „Anatomija projekta" RASTER kolektiva iz Beograda, koja je svečano otvorena u ponedeljak, 19. marta u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu

opširnije

Još jedna od predmanifestacionih aktivnosti u okviru „Dana arhitekture u Kragujevcu" je autorska izložba pod naziovm „Anatomija projekta" RASTER kolektiva iz Beograda, koja će biti svečano otvorena u ponedeljak, 19. marta sa početkom u 19,00 časova u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu i biće izložena do 28. marta 2018. godine.

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, u četvrtak 8. marta 2018. godine, održan je koncert Od Rahmanjinova do JEZZ-a, na kojem su nastupile Diana Jovanović i Ana Stefanović

opširnije