8. februara (četvrtak) 2018. godine, sa početkom u 9,00 sati

opširnije

opširnije

opširnije

Saopštenje za javnost Univerziteta u Kragujevcu, koje je jutros upućeno svim novinskim agencijama, štampanim i elektronskim medijima.

opširnije

Povodom obeležavanja Svetog Save - Dana duhovnosti u Republici Srbiji, 27. januara 2018. godine u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, održana je Svetosavska akademija Univerziteta u Kragujevcu

opširnije

Konferencija univerziteta Srbije–KONUS objavila je javni poziv za prijavljivanje kandidata za članove Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje

opširnije

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević početkom godine je posetio grad Kragujevac i u okviru te posete, obišao je i dva gradilišta Centar izvrsnosti Univerziteta i legat Nikole Koke Jankovića.

opširnije

opširnije

Studentski parlament Univerziteta u Kragujevcu podržao je akciju „Donatorskog doručka za obnovu Prve kragujevačke gimnazije“.

opširnije

U okviru obeležavanja 40 godina rada i postojanja Fakulteta medicinskih nauka, u subotu 2. decembra 2017. godine, treća generacija diplomiranih doktora stomatologije posadila je drveće u dvorištu Rektorata Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije