opširnije

U Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, u petak 1. decembra 2017. godine, održan je Erazmus+ Informativni dan

opširnije

U Svečanoj sali Rektorata 29. novembra 2017. godine, održana je tribina „(NE)zavisnost mladih od savremenih informacionih tehnologija“

opširnije

U sredu 29. novembra 2017. godine u 12:00 časova u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu biće održana tribina u saradnji sa ECPD Međunarodnim centrom za integrativnu medicinu i Evropskim centrom za mir i razvoj (ECPD) Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

opširnije

Kompletan program dešavanja povodom proslave Krsne slave Svetog Alimpija Stolpnika i 40 godina postojanja i rada Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu.

opširnije

Informativni dan za studente pod nazivom “Put mladog preduzetnika” biće održan u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu u ponedeljak 20. novembra sa početkom u 13 časova.

opširnije

Na Institutu za fiziku (I sprat, učionica br. 3.) 9. novembra 2017. godine od 11,00 sati biće održana tribina „O osiromašenom uranijumu“

opširnije

U Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu 3. i 4. novembra 2017. godine, održan je međunaroni naučni skup Dire, écrire, agir en français 3.

opširnije

Na Prirodno–matematičkom fakultetu, u četvrtak 2. novembra 2017. godine u 13 časova, predavanje na temu Nano tehnologije i svetlost - Nobelove nagrade u funkciji zdravlja, održaće prof. dr Đuro Koruga.

opširnije

Na Univerzitetu u Kragujevcu od 23. do 29. oktobra 2017. godine, biće održana međunarodna nedelja otvorenog pristupa

opširnije