U okviru programa Horizont 2020 otvoren je poziv za Marija Sklodovska Kiri projekte - Individualnih stipendija – IF, namenjene istraživačima širom sveta koji žele da rade u Evropi a za sve oblasti nauke i istraživanja.

opširnije

U okviru programa Horizont 2020 otvoren je poziv za projekte u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija. Aktivnosti u okviru ovog poziva podržavaju ključne komponente digitalizacije evropske industrije poput fotonike, robotike, proizvodnih tehnologija, sajber-fizičkih sistema i mikro elektronike.

opširnije

U okviru programa Horizont 2020 otvoren je poziv za projekte usmeren ka unapređenju i postizanju izvrsnosti u istraživanju - ERA Chairs (WIDESPREAD-04-2019).

opširnije

U okviru programa Horizont 2020 trenutno je otvoren poziv za projekte usmeren na unapređenje kapaciteta istraživača kroz sticanje novih znanja, veština i iskustava neophodnih za rešavanje društvenih izazova - Widening Fellowships (WF-01-2018).

opširnije

U okviru programa Horizont 2020 trenutno je otvoren poziv za projekte usmerene na istraživanje, razvoj i inovacije sa ciljem unapređenja sajber bezbednostiCYBERSECURITY (H2020-SU-ICT-2018-2020).

opširnije

U okviru programa Horizont 2020 otvoren je poziv za projekte usmeren na koordinaciju i pružanje podrške istraživačkim aktivnostima poboljšanjem naučnog i tehnološkog kapaciteta povezanih institucija i unapređenjem profila istraživača i partnerskih institucija.

opširnije

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu, kao koordinator Erazmus+ projekta IF4TM, Privredna komora Srbije, Program „Climate-KIC Srbija“, i projekat „Lokalni razvoj otporan na klimatske promene“ koga sprovode Ministarstvo zaštite životne sredine i Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), organizuju radionicu o osmišljavanju i razvoju poslovnih ideja u oblastima održivog razvoja i borbe protiv klimatskih promena.

opširnije

Prijavljivanje ideja od 15. februara do 25. marta 2018.

opširnije

Obaveštavamo sve zainteresovane profesore i istraživače da je produžen rok za predaju Prijava za PoC projekat do 28. februara 2018

opširnije