opširnije

opširnije

opširnije

opširnije

opširnije

U okviru programa Horizont 2020 otvoren je poziv za Marija Sklodovska Kiri projekte – Kofinansiranje regionalnih, nacionalnih i internacionalnih programa – COFUND. Namenjen je organizacijama koje finansiraju ili upravljaju doktorskim programima ili programima stipendija za istraživače. Svaki predlog COFUND programa imaće jednog učesnika, npr. ministarstvo, regionalnu vlast, agenciju za finansiranje, univerzitet, istraživačku organizaciju, naučnu akademiju ili preduzeće.

opširnije

U okviru programa Horizont 2020 otvoren je poziv za Marija Sklodovska Kiri projekte - Individualnih stipendija – IF, namenjene istraživačima širom sveta koji žele da rade u Evropi a za sve oblasti nauke i istraživanja.

opširnije

U okviru programa Horizont 2020 otvoren je poziv za projekte u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija. Aktivnosti u okviru ovog poziva podržavaju ključne komponente digitalizacije evropske industrije poput fotonike, robotike, proizvodnih tehnologija, sajber-fizičkih sistema i mikro elektronike.

opširnije

U okviru programa Horizont 2020 otvoren je poziv za projekte usmeren ka unapređenju i postizanju izvrsnosti u istraživanju - ERA Chairs (WIDESPREAD-04-2019).

opširnije

U okviru programa Horizont 2020 trenutno je otvoren poziv za projekte usmeren na unapređenje kapaciteta istraživača kroz sticanje novih znanja, veština i iskustava neophodnih za rešavanje društvenih izazova - Widening Fellowships (WF-01-2018).

opširnije