Универзитет у Крагујевцу je 21. маја 2013. године обелeжио 175 година од оснивања Лицеја Књажевства Сербског. Истог дана обележена је и слава Универзитета, Свети Апостол и Јеванђелиста Јован Богослов и 37. годишњица од оснивања Универзитета.

опширније

78 доктораната свечано је промовисано у докторе наука Универзитета у Крагујевцу, 20. маја 2013. године, у парку Ректората.

опширније

Уговор о изградњи и опремању објекта Центри изврсности Универзитета у Крагујевцу (Центар за матичне ћелије) потписан је 20. маја 2013. године у ректорату Универзитета у Крагујевцу.

опширније

опширније

опширније

опширније

опширније

Програм за Лидере будућности је осмишљен тако да отвори пут ка успешној каријери амбициозним и вредним студентима који желе да постану експерти у областима за које се школују и виде себе на водећим позицијама у нашој компанији.

опширније

14. марта 2013. године отворен је конкурс за индивидуалне Marie Curie стипендије, тачније за Intra-European Fellowship, International Outgoing Fellowship и International Incoming Fellowship. Конкурси ће бити отворени до 14.августа 2013.

опширније

Универзитет у Крагујевцу и Универзитетска библиотека позивају Вас на отварање изложбе плаката „Од писма до графизма“ Драгана Пешића 18. маја 2013. године у 20.00 сати у Универзитетској галерији

опширније