Институт Јунус Емре током јула месеца организује Тематске летње школе, које су углавном усмерене на учење турског језика и упознавање са турском културом.

опширније

Трећа по реду летња школа Sustainable Construction: from re-use to new use биће одржана у периоду од 26. августа до 5. септембра 2020. године у Салерну, у Италији.

опширније

Амбасада Републике Кореје у Србији доставила је Универзитету у Крагујевцу информацију о конкурсу за Global Korea Scholarship стипендије Владе Републике Кореје за 2020. годину.

опширније

опширније

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у среду, 26. фебруара, отворена је Изложба одабраних графичких радова студената Факултета примењених уметности Универзитета уметности у Београду.

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 25. фебруара 2020. године одржан је састанак добродошлице за 12 нових страних студената који ће у току летњег семестра 2019/20. године бити на размени на факултетима Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Универзитет у Крагујевцу, у жељи да унапреди свој визуелни идентитет, позива студенте и дипломце графичког дизајна са Универзитета у Крагујевцу да се пријаве на Конкурс за графичко решење визуелног идентитета Универзитета

опширније

опширније

опширније