Концертна сезона Универзитетске галерије настављена је успешним наступом пијанисте Ненада Радића у Универзитетској галерији 14. марта 2019. године, пред бројном публиком

опширније

Могућност за похађање плаћене стручне праксе у компанији KUČ Company

опширније

ЕРАСМУС+ КЉУЧНА АКЦИЈА 1 – КРЕДИТНА МОБИЛНОСТ

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 12. фебруара 2019. године, одржан је састанак добродошлице за 14 студената са партнерских универзитета из Европе који ће у току летњег семестра академске 2018/2019. године похађати наставу на факултетима Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Студенти Факултета техничких наука у Чачку имаће прилику да учествују на радионицама CV и мотивационо писмо и Мој први интервју за посао које ће бити одржане у четвртак 14. марта 2019. године у просторијама Факултета.

опширније

Универзитетска библиотека у Крагујевцу у сарадњи са Институтом друштвених наука и издавачком кућом Албатрос плус из Београда, у среду 20. марта 2019. године у 19.00 часова, у Универзитетској галерији организују промоцију књиге Катарине Карамијалковић - Књиге с посветом у личној библиотеци проф. др Светозара Стојановића.

опширније

опширније

ЕРАСМУС+ КЉУЧНА АКЦИЈА 1 – КРЕДИТНА МОБИЛНОСТ

опширније

У оквиру билатералног Програма просветне сарадње, држављанима Републике Србије доступне су стипендије за основне академске, мастер академске и докторске академске студије у Пољској.

опширније

21. март 2019, 13 часова, Свечана сала Универзитета у Крагујевцу

опширније