Универзитет АДА је државна високошколска установа која је основана декретом 13. јануара 2014. године, од стране председника Републике Азербејџан.

опширније

Немачка Фондација Конрад Аденауер расписала је Kонкурс за доделу стипендија за 2020/21. годину за студенте који студирају у Републици Србији.

опширније

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу у среду, 18. марта 2020. године у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу у 12.30 часова организује предавање академика Радмиле Петановић.

опширније

опширније

опширније

Иван Јотић (фагот) и Наталија Младеновић (клавир), у четвртак, 5. марта 2020. године, са почетком од 19 часова, отвориће нову концертну сезону у Универзитетској галерији у Крагујевцу.

опширније

Институт Јунус Емре током јула месеца организује Тематске летње школе, које су углавном усмерене на учење турског језика и упознавање са турском културом.

опширније

Трећа по реду летња школа Sustainable Construction: from re-use to new use биће одржана у периоду од 26. августа до 5. септембра 2020. године у Салерну, у Италији.

опширније

Амбасада Републике Кореје у Србији доставила је Универзитету у Крагујевцу информацију о конкурсу за Global Korea Scholarship стипендије Владе Републике Кореје за 2020. годину.

опширније