Владе Републике Француске и ове године додељује стипендије за мастер 2 и докторате у коменторству. Конкурс је отворен до 23. марта 2020. године.

опширније

На Универзитету у Крагујевцу, 1. новембра 2019. године, промовисан је проф. др Рафаеле Буђардини (Raffaele Bugiardini), редовни професор Медицинског факултета Универзитета у Болоњи, у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу 1. новембра 2019. године одржана су приступна предавања гостујућих професора (Visiting Professor) Факултета медицинских наука Универзитета у Крагујевцу, проф. др Веселина Митровића и проф. др Сузан Прајс.

опширније

Еразмус+ кључна акција 1 – кредитна мобилност

опширније

Отворен позив за пријаву студената Универзитета у Крагујевцу за бесплатан курс енглеског језика на Б1 нивоу у организацији Центра за развој каријере

опширније

Универзитет у Крагујевцу објављује коначну ранг листу за упис на студијски програм мастер академских студија Информационе технологије, у школској 2019/2020 години, у другом конкурсном року.

опширније

опширније

На Универзитету у Крагујевцу, 1. новембра 2019. године са почетком у 13.30 часова, проректор за наставу и студентска питања Универзитета у Крагујевцу проф. др Живадин Мицић, у име ректора проф. др Ненада Филиповића, промовисаће проф. др Рафаелеа Буђардинија (Raffaele Bugiardini) у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу.

опширније

ЕРАЗМУС+ КЉУЧНА АКЦИЈА 1 – КРЕДИТНА МОБИЛНОСТ

опширније

опширније