Научни скуп "Право и услуге" Института за правне и друштвене науке Правног факултета у Крагујевцу

опширније

Kонцерт "Песма је у ваздуху" у Универзитетској галерији

опширније

Уговор о изградњи и опремању легата академика Николе Коке Јанковића, почасног доктора наука Универзитета у Крагујевцу, потписан је данас између ректора Универзитета у Крагујевцу, проф. др Слободана Арсенијевић и градоначелник града Крагујевца, Верољуба Стевановића, уз присуство представника Универзитета у Крагујевцу, академика Николе Коке Јанковића, академика Николе Хајдина, председника Српске академије наука и уметности и академика Ивана Гутмана, управника Центра САНУ и Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Центар за развој каријере Универзитета у Крагујевцу организује циклус радионица за студенте Универзитета.

опширније

ПРЕДСТАВЉАЊЕ МОНОГРАФИЈЕ „ПАСТЕЛИ ЉУБИЦЕ ЦУЦЕ СОКИЋ“ У УНИВЕРЗИТЕТСКОЈ ГАЛЕРИЈИ

опширније

Универзитет у Крагујевцу 17.04.2012. године посетила је делегација, партнерског Универзитета Политехнике из Барија, која ће на Универзитету и факултетима у његовом саставу боравити наредних дана. Циљ ове посете јесте даље развијање сарадње у складу са потписаним Уговором о сарадњи између нашег Универзитета и Универзитета из Барија.

опширније

Група страних студената у посети Универзитету у Крагујевцу и универзитетском Центру за развој каријере и саветовање студената

опширније

На данашњој конференцији за новинаре у Прес центру ректората Универзитета у Крагујевцу представљен је нови број часописа „ЛИПАР“, чији је издавач Универзитет у Крагујевцу.

опширније

Изложба слика смеле светлости сликара Анђелке Бојовић, отворена је у Универзитетској галерији Универзитета у Крагујевцу 04. априла 2012. године у 19:00 сати.

опширније

Семинар комисије за акредитацију и проверу квалитета

опширније