У оквиру прославе Дана града Крагујевца и Дана Универзитета у Крагујевцу организован је округли сто „Академик Војислав Ђурић- 100 година од рођења“ Центра за научноистраживачки рад Српске академије наука и уметности и Универзитета у Крагујевцу, 18. маја 2012. године у Универзитетској галерији.

опширније

Одлуком Сената Универзитета у Крагујевцу, а на предлог Факултета инжењерских наука, проф. др Барат Бушан, 18. маја 2012. године, промовисан је у Почасног доктора наука Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Посета проф. др Гинтера Питнера Универзитету у Крагујевцу

опширније

Обележено 35 година постојања Универзитетске библиотеке у Крагујевцу

опширније

Семинар "ЛОБИРАЊЕ ЗА ЕУ ПРОЈЕКТЕ"

опширније

Центар за научнo-истраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује округли сто: АКАДЕМИК ВОЈИСЛАВ ЂУРИЋ - 100 ГОДИНА ОД РОЂЕЊА

опширније

Четвородневни каравански национални скуп који се одржава од 14. до 17. маја, у четири града Србије (Нишу, Крагујевцу, Београду и Новом Саду), одржан је у ректорату Универзитета у Крагујевцу 15.05.2012. године, а том приликом представљен је „Приручник за наставу о патентима“.

опширније

СТРАТЕГИЈА РАЗВОЈА ЕУ ДО 2020. године

опширније

опширније

Универзитетска библиотека у Крагујевцу поводом обележавања 35 година од оснивања и прославе Дана града Крагујевца организује:

опширније